Spökhistorier

Okej, nu tänkte jag försöka komma på lite av det vi berättade på våran "spökjakt" innan.. ;) Ni som inte tror på det kan sluta läsa redan här haha ^^

* Okej, måste berätta det här först även om jag redan skrev det i det andra inlägget så räknas det nog kanske ändå.. ;P Det var igår när vi var på spökjakten, jag och Eveline blev rädda och sprang tillbaka in i bilen, det var sent på kvällen, kolsvart och knäpptyst, mitt ute i skogen på en pytteliten väg och vi var livrädda.. iaf jag haha.  Vi får lite smått panik och försöker låsa dörrarna i baksätet men klarar det inte, så säger jag nåt i stil med "hur fan låser man dörren!?" och sekunden efter så låser sig alla dörrar i bilen med ett jäkla väsen. När dom andra kommer tillbaka får vi reda på att det inte går att låsa därifrån vi satt utan bara från förarsätet.

* Det var några år sen, i början när Elsa hade lärt sig prata. Det var en kväll när hon, jag och mamma var på undervåningen, sen pekar hon mot sofforna som står i ett hörn och frågar mamma när farbrorn som sitter där ska gå hem.. det var riktigt äckligt faktiskt.

* När vi bodde i förra huset (kanske 5-6-7 år sen? nåt sånt har inte så stor koll) så vaknade jag en natt av att det kom in någon i mitt rum och pratade med mig. Och jag är säker på att jag inte drömde. Personen kom ifrån ett håll där det finns en ytterdörr vi aldrig använde och frågade efter min mamma. Jag svarade att jag trodde hon sov, och då gick personen iväg igen åt samma håll. När hon gick så var det ett sånt "blött" ljud, tänk typ blöta gummistövlar som knallar runt på golvet.

(vafan skriver jag det här nu för!? jag kommer inte kunna somna haha!)

* I samma hus, kanske nåt år före eller efter den händelsen jag skrev nyss, så sov Eveline hos mig. Mitt i natten vaknade vi av att det lät som det gick runt nån på golvet, och det lät som den var blöt om fötterna, ungefär så det låter när man kliver ur duschen och är blöt.. svårt o förklara. Båda var vakna men sa ingenting till varandra då, mest bara kollade ut i rummet och det var ingenting där. Creepy. Får gåshud när jag tänker på det för det var så jäkla äckligt.

* Det här vet jag inte om det har med spöken att göra, men det var ändå läskigt. Det var för ett par månader sen när jag var tillsammans med Claes, han sov hos mig och sen mitt i natten vaknar jag av ett konstigt ljud, typ "DZZZZZZZZZZ". Först fattade jag inte vad det var för nånting, sen kommer jag på att det är sladden till datahögtalarna som ligger på golvet. När man står på den så låter det alltid så (ni vet säkert vad jag menar för ljud, annars så dra ur sladden ur datorn och sätt fingret på), och sen så ligger den precis bredvid sängen. Väcker han och tvingar han att få bort ljudet haha, sen låg jag på helspänn tills jag somnade. Ganska läskigt bara för det var som om nån ställde sig på sladden och kollade när vi sov.. hua.

* Mamma och mostrar var hos ett medium en gång. Hon berättade en massa sjuka saker som stämde, kommer inte ihåg så mycket längre men.. hon fick iaf kontakt med deras morfar (tror jag det var?) och han undrade bl.a. om min ena mosters gamla trappa i garderoben eller nåt sånt. Och om jag inte minns fel så hade han sagt till min andra moster nånting om att han brukade sitta med henne i bilen. AAAAH.

Okej, nu vill jag inte skriva mer, kommer inte kunna somna då! Och så kommer jag inte på nånting mer heller just nu.. Kanske kommer på flera sen, men nu ska jag iaf sova. Gonatt! ♥2 Kommentarer
1. ~Saga E~

Shit va läskigt ;o Men jäklar va spännande! Har Elsa sett dendär mannen någon mer gång??!

2008-09-23 @ 14:28:49
2. julia

sv: nepp, inte vad jag vet iaf!

2008-09-23 @ 17:09:21
URL: http://juliaberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0