Diggiloo

Var inte bra. Eller okej, jag hade inte förväntat mig att det skulle vara super men ändå att det skulle gå att se på. Hela kvällen bestod egentligen av en massa besvikelser efter varandra. För att nämna några (utan ordning):

- Vädret, självklart. Ösregn 90 % av tiden, övriga 10 % var det duggregn. Vilket självklart resulterade i att hela området såg ut som på bilden nedan, och skorna ska man sedan inte tala om. Och självklart blev smink och hår förstört efter tio minuter.- Showen. Dålig! Förra året har jag för mig att den var rätt okej, men nu var det ett rätt dåligt artistfält.. förutom snygg-Brolle då. Eller ja, enda anledningen till att jag tycker bra om honom är för att han är snygg att kolla på. Det behövdes för de andra är ju inte direkt några skönheter kanske. Sen upplägget på showen var inte så bra heller, och komikern-vad-han-nu-heter hade dåliga skämt.

- Jag var inte full. Inte ens lite. Hade jag varit det så hade allting varit tio gånger bättre. Tro mig.

-  Maten. Jag åt en hamburgare där inne som var kall, torr, halva hamburgaren låg utanför brödet och jag fick ju för satan inte ens något pålägg förutom en lökjävel. Och en tomatskiva (från Pekkas hamburgare). Sen var den ju inte billig heller, men som tur var betalade jag den inte själv. För att citera Jimmy: "det var nog fan den dyraste hamburgaren jag köpt i hela mitt liv".

- Efterfesten. Ja jag kom in. Men det gjorde alla andra också. Så många att det nog inte ens var 18-årsgräns. Men eftersom att punkt 3 fortfarande gällde var det inte roligt och vi gick efter en stund.

- Jag fick sova själv men det fick inte Jimmy. Det var ingen tjej han hade med sig dock så jag är inte direkt orolig. Höhö.

Men den största besvikelsen av alla var nog att efter showen var det signering. Och nej, jag ville inte ha någon autograf men jag ville ha en bild med snygg-Brolle. De satt i ett av tälten på efterfesten och vi satt så att vi såg när dom skrev, men eftersom kön var så jäkla lång så tänkte vi gå dit när det knappt var några kvar.. så när det var kanske 5 personer kvar så gick vi runt till det som fanns kvar av kön. Och när jag kommer dit så hälsar Ola på mig, jag kollar efter Brolle och ser att han precis har gått därifrån. What the fuck, tänkte jag då. Och när Ola satt där med pennan i handen och frågade vad jag hette så kunde jag ju knappast vända heller. Ola är ju inte min största idol kanske.. dessutom är han ju blond! Nooo! Ta inte illa upp men jag ska visa vad jag menar.You get my point.


5 Kommentarer
1. mamma

Åh, där ser man ju på bilden av dig o Ola, att det var kärlek från första stund...från Olas sida alltså, haha. Men ser han inte lite mesig ut? Han har ju vågigt hår!!??

2009-07-27 @ 10:18:37
URL: http://esmeralda71.blogg.se/
2. emma

HAHA jag och wilma gjorde hamburgarna ;)

2009-07-28 @ 15:07:21
URL: http://emmaalindgren.blogg.se/
3. DS

Var du i hällefors och såg showen? Bilden du lagt upp. jag står precis bredvid, just då :P för tjejerna på bilden stod där då när den killen gick förbi.. hihi :P

2009-07-30 @ 00:29:44
URL: http://denisesjostrom.blogg.se/
4. Julia

ja det var jag, och jag tog den bilden haha:)

2009-07-30 @ 09:13:12
URL: http://juliaberg.blogg.se/
5. Pest-tjejen

Erik <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 hihihihihihihiihih, and i get your point. hahaha

2009-08-02 @ 12:41:25

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0