The story

Tänkte skriva ner lite saker jag fick veta när jag besökte mediet idag (heter det mediet? aja skitsamma). Hon sa så himla mycket så jag kommer inte få ner särskilt mycket av det, men litegrann ändå! Vissa saker kommer jag inte att skriva här, eller berätta för någon heller för den delen. Anyway..

(och ni skeptiska personer kan strunta i det här inlägget över huvud taget så slipper jag rötna skitkommentarer som antagligen är anonyma dessutom:))

Först när jag gick in så lade hon tarotkort. Det allra första hon sa till mig när hon lagt ut korten var "oj.. vad jobbar du med? där verkar du inte trivas alls", och att det var fel spår och lite sånt. Och ja, det visste jag ju redan haha.. men vad gör man? Nästa sak hon sa var att jag är lite försiktig av mig, lite blyg och att jag måste tro mer på mig själv för att "jag kan". Hon sa att det inte var någon bra idé att börja plugga nu eftersom jag har tröttnat väldigt mycket på skolan senaste tiden, också det stämmer. Hon sa att jag kunde läsa någon kurs sedan för komplettering eller liknande, men inget stort program inom den närmsta tiden.

Hon berättade att man har olika talanger som är med en hela livet eller vad man ska säga, min ena var att jag var väldigt ansvarsfull och omtänksam och har bra hand om barn. Den andra var att jag har en konstnärlig sida, och det behöver inte betyda att jag var bra på att måla som det låter som (för jag suger på att måla), utan det kunde vara kreativa saker exempelvis som dansa, sjunga, och såna saker. Jag är rätt kreativ när det gäller vissa saker, men inte sjunga/dansa/måla utan andra saker. Två bra exempel är ju att jag gillar att fixa i photoshop, bloggdesigner och så, och så mina smycken. Det är ju rätt kreativt.

Hon lade kort och berättade om Jimmy och vårat förhållande och det stämde så mycket att det nästan var lite kusligt. Bland annat detta var sånt som endast jag vet, och ingen annan.

Hon berättade lite om framtiden också, men det tänker jag inte gå in på mer än att hon sa att jag skulle passa bra som lärare för mindre barn (mamma sa efteråt att hon hade sagt samma sak till henne när hon var där för fem år sedan, att jag skulle passa som det alltså). Hon nämnde hur många barn jag kommer att få, kön och ungefär när. Sen fick hon ett scenarie framför sig som hon beskrev så tydligt att jag nästan blev lite rädd, men det är inte heller något jag kommer skriva här. Det var iallafall ett par år framåt och jag undrar vad jag gjorde på det stället.. haha.

Så sa hon att jag hade flera personer "med mig", bland annat två äldre damer som på något sätt har anknytning till varandra (och mig då, såklart). Hon började att prata med den ena, som hon sa var ganska ny på andra sidan. "Några veckor har hon varit där, säger hon". Sen berättade hon att den här damen hade varit klar och alert länge, men sen på slutet gick det väldigt snabbt. Visste redan från början att det var mammas mormor som dog i slutet på augusti, tror att hon var 94 år. Hon bodde hemma jättelänge, sedan flyttade hon till ett ålderdomshem och dog ganska snabbt där. Mediet sa iallafall att hon kommer att hjälpa mig och vara med mig.
   Sen, helt plötsligt så spärrade hon upp ögonen, blinkade hårt och sedan spärrade upp ögonen igen, och såg ut som att hon hade sett ett spöke (haha. vad kul jag är). Sen säger hon "oj, det kom upp en man här helt plötsligt!". Sen dröjer det några sekunder (och medan de sekunderna går så får jag jäkligt ont i hjärtat) och sedan säger hon att det är ingen släkting till mig. Det är en ung man i min ålder, kanske lite äldre, och han har varit på andra sidan särskilt länge. Han dog i en olycka och allt hände otroligt snabbt. Han ville även poängtera att det var just en olycka. Hon sa också att hon kände sig lite, hm vad ska man säga.. "inte-som-man-ska", hon sa att reaktionsförmågan inte var som den skulle och att han nog var påverkad när olyckan skedde. Han sa att han och jag inte var några bästa vänner direkt, utan bara ytligt liksom. Sen så sa hon något i stil med "han säger att du är en väldigt snäll person, och det finns inte många såna, han gillar dig". Sen berättar hon lite om den killen, säger bl.a. att han är känd för att vara väldigt snäll men att han har haft det rätt tufft i livet. Beskriver lite hur han ser ut och så. Hon sa att han bara ville hälsa att han mår bra, och från första stund han gick över så blev han väl omhändertagen av en släkting till honom som redan var där. Han ville att jag skulle hälsa det direkt till en tjej också.. hon förklarade hur hon ser ut, men redan innan hade jag en aning om vem den tjejen skulle vara. Jag frågade om hon kunde säga ett namn, men hon fick bara fram en bokstav och det var första bokstaven i hennes namn så det kan ju knappast vara någon annan. Jag känner inte den personen utan vet bara vem det är, och den stackars tjejen kommer väl tycka att jag är helt sinnessjuk om jag bara säger det till henne haha, har ju aldrig pratat med henne förut. Speciellt om hon inte tror på såna saker, hon kommer ju dumförklara mig rejält.
   Och efter en stund så försvinner han, och då har dom två damerna redan försvunnit dom också.. så dam nummer två vet jag inte vem det är. Även om jag har mina aningar, fast det hade jag ju redan innan hon sa något om någon dam!

Sen sa hon att vi hade en man i vårat hus. Mammas morfar är det, och han visar sig gärna tydligen.. för de minsta barnen. Och det har vi ju hört, Sofia (2 år) har ju sagt att det står en farbror på Annas rum och Elsa (när hon var 2-3 kanske) frågade en gång när farbrorn i soffan skulle gå hem, det var på ungefär samma ställe som Sofia såg honom. Lite scary, men ändå fränt. Mediet berättade också att jag hade "öppnat portarna" nu och att det kanske kommer att hända lite saker här hemma, jag har ju flera personer med mig (men inte killen jag skrev om, han följer inte med mig utan han bara kom för att hälsa till andra genom mig typ) som kommer att vara här hemma. Ja, det känns ju.. kul.. haha ;)

Okej, nu har det här tagit mig typ en halvtimme att skriva så nu orkar jag nog inte mer. Kanske fyller på senare om jag orkar! :) Jag tycker iallafall att om ni har planer på att gå till ett medium.. GÅ! Så jäkla fränt. Alla kanske inte är bra, jag tror absolut att vissa kan vara rena skiten och lurendrejeri men hon jag var hos är definitivt inte det. Man måste nog kanske vara där för att tro på det.. nästan en timme tog det och allt hon sa gjorde att man tappade hakan nästan. Otroligt!


Uppdatering: Hon kan inte ta reda på saker om de som kommer i förväg, eftersom att man inte ens bokar tiden med sitt namn utan man får bara en tid så man ska komma dit.


7 Kommentarer
1. Sandra

Jag ska till henne den 2/11. Nu blir jag nerövs eftersom hon prickar så mycket rätt ;p

2009-09-29 @ 08:52:39
URL: http://sandralindin.webblogg.se/
2. Nina

Alltså, jag är inte skeptisk eller nåt, tror själv på sånt här. Men den där mediet, visste hon vad du hette innan eller så? Tänkte bara så att hon inte skulle kunnat kolla upp dig eller nåt ;P

2009-09-29 @ 10:29:52
3. Nina

Alltså, jag är inte skeptisk eller nåt, tror själv på sånt här. Men den där mediet, visste hon vad du hette innan eller så? Tänkte bara så att hon inte skulle kunnat kolla upp dig eller nåt ;P

2009-09-29 @ 10:30:06
4. Anonym

2009-09-29 @ 17:00:48
5. tiffy

Oj! Min mamma gick på en sians för jätte länge sedan och det verkade stämma. Nu ska jag nog också gå på en sians och jag hoppas att de säger något till mig :)

2009-09-29 @ 18:12:03
URL: http://vonique.blogg.se/
6. s teffy

verka hur coolt som helst!

2009-09-29 @ 20:35:00
URL: http://stephaniemattson.blogg.se/
7. rebeccaa

fränt!

2010-04-02 @ 13:52:29
URL: http://bleeckis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0