Fick inte bli blodgivare ändå

Det ringde en kvinna från blodcentralen idag, blev lite rädd först för jag inbillade mig att hon skulle säga att det var något fel på mina blodprover, typ att jag har hepatit och HIV och allt möjligt haha. Men alla prover såg tydligen jättebra ut förutom för lågt blodvärde/ järnbrist(?)..

"Men du kanske idrottar mycket?" Ehh.. nä..

Kollade upp symptom på järnbrist också. Trötthet och kronisk trötthet, andfåddhet, minskad vitalitet, minskad fysisk kapacitet och uthållighet, dålig koncentrationsförmåga, dålig minnesförmåga, dålig inlärningsförmåga, låg intellektuell kapacitet, sämre immunförsvar, bristande aptit, låg sexlust, sämre livskvalitet, hjärtpåverkan, krypningar/kliande känsla i benen, blek hy, håravfall.. haha, känns som att jag fått en vettig orsak till typ alla mina problem.

Och vet ni när jag får anmäla mig igen? Om fem år. Haha.


bildkälla: redcross.fi1 Kommentarer
1. hannah forsmark

Haha, jag har också lågt blodvärde, så då får man alltså inte ge? :(

Allt stämde in på mig med, och sen fick jag göra massa tester som visade att jag har lite dåligt med vita blodkroppar osv. Trodde jag hade ansträningsastma för andfåddheten när vi hade fotbollsträning, men icke.. Nu råder dom mig att äta mer varierad kost och mer grönsaker :( haha

2010-03-16 @ 00:42:22
URL: http://intealls.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0