Hemma..

.. från den tråkigaste dagen på länge tror jag, haha. Eller iallafall långtråkigaste. Jag följde ju bara med in till Örebro som sällskap och hela dagen bestod av att vänta, från före klockan 10 i förmiddags till vi kom hem klockan 18. Men jag överlevde som ni märker..

Imorgon kanske jag ska till Örebro igen? Tydligen så skulle vi kanske iväg på nån jobbmässa eller vad det nu var imorgon men ingen vet någonting om det, vem som kör, vilken tid, var det är, var vi ska mötas, OM vi måste dit? Jag och Eveline ville åka med Jocke i så fall eftersom vi skulle åka i två bilar men han har inte ens någon bil imorgon. Mejlade och frågade för en stund sen, men får vi inget svar blir det nog inget. Ingen vet ju någonting haha, och det blir lite svårt att klämma in sig typ 10 pers i en bil? Sen känner jag att jag har andra saker för mig än att gå på en jobbmässa, har varit på en miljon mässor på gymnasiet och den ena var sämre än den andra tycker jag.

Väntar på att Jimmy ska sluta jobbet så han kan hämta upp mig.. haha.. är skittrött och skulle kunna somna när som helst men jag vill inte sova själv! Oooch jag kan ju inte vara ifrån honom mer än ett par timmar ;) höhöhö0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0