Men där ute i smyckesbloggsdjungeln..

.. så finns det några små guldkorn. Själv har jag två favoriter. Trots att det är till min egen nackdel (konkurrens!!) så tänker jag hylla dom lite! Haha ;) Just för att dom kör sitt eget race och gör supersnygga smycken utan att vara beroende av att kopiera andra för att "leva".

Den första är Heyli.
Den enda "smyckesbloggen" jag kände till innan jag började förra året. Jag kan inte sätta fingret på varför, men jag gillar både Heyli och hennes smycken och det är en av bloggarna jag följer :) Är det någon blogg som inspirerat mig till att börja göra namnsmycken så är det Heylis. Ett urval av hennes smycken, bilderna lånade jag från hennes blogg.
Den andra är Pinkybell.
Den här bloggen har jag inte alls följt länge, hittade den för kanske två veckor sedan, när jag precis hade börjat göra lersmycken och sedan dess är jag fast. Isabelle gör alltså inga namnsmycken utan lersmycken, och till skillnad från andras som ofta ser likadana ut (även mina, haha) så gör hon jättehäftiga figurer också. Bilderna under lånade jag från hennes blogg. Vem kommer på att göra familjen Simpson eller Lilla My liksom? Varje gång jag går in på hennes blogg känner jag att mina lersmycken kan slänga sig i väggen! Haha, nejdå ;)3 Kommentarer
1. Isabelle

haha! Men vad go du är:D! Tusen tack för den fina texten! Stor kram på dej!!:)

Isabelle

2010-03-22 @ 13:54:54
URL: http://pinkybell.webblogg.se/
2. Natasha

Va snygg den där på axeln var! Hur har din dag varit? Var gärna med och tävla om "veckans blogg" på min sida =) Kram!

2010-03-22 @ 23:05:38
URL: http://ndiamond.blogg.se/
3. Heyli

men ååh vad söt du är alltså! :D tusen tack du förstår inte hur glad jag blev av att läsa det där! så kul att höra att någon annan tycker man kör sitt eget race och inte kopierar, för det är lite av mitt typ, motto :) det tycker jag även du gör ska du veta! sen att du vågar berätta varifrån du inspirerats och sen göra nåt eget av det, riktigt bra gjort! :)

2010-03-23 @ 01:06:08
URL: http://heyli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0