Sms-tjänsten för otrogna

Har ni läst det här? Text och bild är lånade från aftonbladet.


Den nya applikationen för iPhone heter TigerText. Tillverkaren hämtade inspirationen i den omskrivna otrohetsskandalen där golfstjärnans hemliga sms till älskarinnorna offentliggjordes, skriver Time. TigerText går ut på att du bestämmer själv när sms:et du skickat ska raderas i mottagarens mobil. Så här fungerar det: när du skickat ett sms, uppmanas mottagaren att installera TigerText, för att kunna läsa meddelandet. Men mottagaren kan inte behålla sms:et, utan det raderas efter ett tag. När det blir bestämmer du själv – det kan variera mellan en minut och fem dagar. För den extra försiktige finns ett annat alternativ, "delete on read": sms:et raderas 60 sekunder efter att mottagaren öppnat sms:et för att läsa det. Meddelanden som skickas med TigerText kan inte sparas eller vidarebefodras. Jeffrey Evans, som skapat applikationen, hävdar att idén inte allt kläcktes i samban med Tiger Woods-skandalen, utan att namnet hade bestämts redan innan. Enligt honom är tanken bakom TigerText att värna om människors intergritet. – Folk sms:ar som de pratar. Och en del av det de sagt kan bli helt fel om det lyfts ur sitt sammanhang, säger Jeffrey Evans till Time.

Och enligt undersökningen/röstningen på samma sida skulle en av fem ha användning av den funktionen. Haha, det är ju skrämmande.3 Kommentarer
1. Irmus

Inge bra uppfinning den där, då kanske fler blir otrogna :< usch.

2010-03-02 @ 12:13:44
URL: http://irmus.blogg.se/
2. v

haha lite coolt ändå, fast skulle aldrig använda det för det syftet

2010-03-02 @ 22:05:49
URL: http://vans.webblogg.se/
3. Hanna

Jag svarade ja på den frågan, men det är inte för att vara otrogen, utan just kunna ta bort ett sms man skickat till någon annan efter ett tag/direkt, exempelvis innan det blivit läst/när det inte är aktuellt längre (om man smsar sambon och frågar var någonting ligger, och sedan hittar det, etc). Jag tänker på fyllesms också/sms man ångrar av någon anledning.

2010-03-07 @ 09:56:55
URL: http://gratisbesatt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0