Spöken

Elsa berättade något intressant igår. Mamma har skrivit det i sin blogg så jag kopierar texten därifrån:

"Hon sa att det brukar vara två stycken spöken hon ser. Ungefär såhär sa hon:
Jag vet att det är på riktigt, för jag tror att jag drömmer ibland men så ser jag hela mitt rum och vet att jag är vaken. Då ser jag som skuggor och det är en som har hatt på sig. Man vet inte riktigt om det är en pojke eller flicka eller tant eller farbror för de är nästan osynliga och ansiktet syns inte. Men den som har hatt måste ju vara en pojke fast en stor sån och den andra har klänning och rosett så det måste ju vara en flicka då men hon är oxå stor. De är inte farliga men jag blir lite rädd ialla fall. Jag har sett dom många gånger."

Lite spännande! Jag tror absolut på henne. Och ett manligt spöke visste jag redan att vi har här hemma, det är mammas morfar och honom har flera av barnen sett flera gånger. Jag kommer ihåg en gång för kanske tre år sedan eller nåt, i början när Elsa hade lärt sig att prata så man förstod. Då tittade hon mot soffan nere i vardagsrummet och frågade när farbrorn som satt där skulle gå hem.

Jag hade mitt rum på undervåningen (där de sett mannen) förut, men efter att ha blivit livrädd x antal gånger bytte jag rum. Haha, kommer ihåg en gång när jag sov uppe hos mamma för att jag inte vågade sova där nere, då hände det något skumt på natten. Kommer inte ihåg precis vad det var som hände, men det var något som lät utanför sovrummet och sen kom Dexter (hunden vi hade då) inspringandes och hoppade upp i sängen och mörjade skaka och morra mot dörröppningen. Han visste att han inte fick vara i sängen, inte i sovrummet heller för den delen och så han morrade aldrig.

Önskar ibland att jag inte var så jäkla rädd för spöken, skiter ju nästan ner mig bara jag hör ett litet ljud någonstans på kvällen haha. Tänk vad coolt det vore om man kunde kommunicera med dom!
För jag är alldeles säker på att dom finns. Hundra procent.

Om ni tycker sånt här är intressant har jag skrivit inlägg om det förut.
HÄR kan du läsa om när jag var hos ett medium (kanske det häftigaste jag gjort i mitt liv) och HÄR kan du läsa lite spökhistorier jag varit med om!


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0