Vidrigt

Idag har varit en vidrig dag för mig med bacillskräck. Eller ja, kanske även för dom utan bacillskräck också. Utan att skriva för mycket så har jag suttit i 1,5 timmar i det mest illaluktande rum jag någonsin varit i. Dessutom satt jag 20 cm från ett öppet fönster men det spelade ingen roll för det luktade ändå. Sen har jag ofrivilligt skådat hur äckliga folk kan vara offentligt, fyfaan alltså haha! Att man kan sitta och gräva (well.. "gräva" är en underdrift i det här fallet) i näsan bland 25 pers i tio minuter och sen sprätta iväg det man hittar lite överallt.. nej herregud alltså, det förvånar mig att jag inte spydde! Inte så konstigt att jag inte vill röra i allmänna stolar, handtag, dörrar, toaletter.. tänk på det nästa gång ni är ute nånstans ;)

Var till banken och bokade en tid och sen gick jag hem. Som om jag inte var på tillräckligt dåligt humör redan! Snöslask överallt och sen när jag skulle gå min genväg så tänkte jag mig inte för. Det går en liten "stig" på snön, som är typ 60 cm djup eller nåt. Och snön hade ju såklart blivit mjuk och för varje steg jag tog sjönk jag ner kanske 40 cm i snön, inte så jättekul med låga skor. Men jag får skylla mig själv!

Nu sitter jag och mosar i mig (sura..) godisar och försöker bli på bättre humör. Får se hur det går.. ;)


1 Kommentarer
1. Vakaren

Folk kan verkligen vara riktigt äckliga offentligt:-) Det är så lustigt hur många tror att ingen ser det de gör:-)2010-03-19 @ 17:14:13
URL: http://spirtsandghosts.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0