En sak ska ni veta

Att det är så löjligt när bloggare säger att de har "köpt" och "beställt" och "klickat hem" det ena och det andra hela tiden och sen världens mest utförliga information och typ fem länkar. Till en webshop man sällan eller aldrig hört talas om. Då har de INTE köpt den kan jag lova. Dom har tiggt till sig den genom att mejla företaget och erbjudit ett inlägg "gratisreklam" i bloggen mot att de skickar grejerna utan kostnad. Jag har själv skickat såna mejl så jag vet haha. Jag har också skrivit om grejer som jag fått men jag har fan aldrig någonsin skrivit att jag köpt något när jag inte betalat en spänn. Varför så många gör det vet jag inte men det är ju väldigt genomskinligt iallafall. Jag ser själv när jag har haft en tävling med en ny sponsor så dyker den upp på vissa andra bloggar efter några dagar, "kolla det här har jag köpt nu" haha in my ass att du har.

Får också såna mejl själv varenda dag (för juveliasmycken.se) så jag kan ju bara tänka mig hur många större sidor får haha. En gång fick jag förresten av Paow som ville ha ett smyckesställ i utbyte mot en länk. I hennes inlägg sen stod det att det var en av de bästa investeringar hon gjort haha. Inget illa menat mot Paulina men ja, you get my point. Finns det en länk i en större blogg så är den inte där av en slump. Tycker att marknadsföring via bloggar är bra för båda men fattar inte varför det måste vara så falskt. Hatar lögner av alla dess slag så kanske därför jag blir lika irriterad varje gång haha, är väl inte så svårt att låta bli att ljuga eller. :)

För det här inlägget fick jag ta med mig en vän till premiären på idolkonserten i Örebro + få "ett gäng" med skivor. :) Gratis är ju som bekant gott. Kunde inte gå själv men skrev inlägget ändå och gav bort platserna. (Buhu ville ju se Ulle.)3 Kommentarer
1. Jennie

Håller med dig! det är så genomskinligt att det blir pinsamt :) Att bloggarna inte förstår hur lätt det är att genomskåda ;) haha!

2011-01-05 @ 22:34:20
URL: http://uniqueangel.blogg.se/
2. CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥

För ett år sen när min blogg var på topp fick jag gratis kameror från Canon, underkläder från Hanky Panky, skor och tröjor från Junkyard, biobiljetter, smycken och biljett till Blog Awards. Jag skrev om sakerna på bloggen, men jag hade knappast fått ut något av att skriva att jag själv köpt det. Håller med om ditt inlägg, jag förstår inte heller. Är det inte roligare att skriva att man FÅTT en sak och göra reklam för den än att ljuga att man betalt för den?Ps. NEJ, jag har aldrig skickat mejl till företag om att jag vill ha gratissaker. Där får du själv skämmas lite ;P

2011-01-07 @ 16:47:19
URL: http://caroflina.se
3. Julia

Har aldrig läst din blogg caroflina så jag syftar inte på den utan mest på de bloggar som i princip GÅR UT på att få gratis grejer och inget annat haha.. när det som sagt inte är canon eller hanky panky utan en liten webshop man aldrig hört talas om. vem handlar ENDAST från såna liksom haha :)

2011-01-08 @ 10:35:07
URL: http://juliaberg.se

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0