Fynden från Karlstad

 
 

Har ju inte berättat vad vi köpte i Karlstad. Inte så mycket egentligen men på Ikea köpte vi iallafall ett fint skåp som vi ställt bredvid TV-bänken efter att Jimmy sålt högtalarna som stod där. Skåpet gick inte att få på bild utan att det såg skitfult ut så jag skiter i att lägga ut en bild på det haha. Det är iallafall svart med två högblanka dörrar och på den översta dörren går det som ett genomskinligt fönster över mitten. Ja.. nåt sånt.
Sen hittade jag en badrock på IKEA också som jag köpte, har velat ha en ett tag. Skönt att gosa in sig i efter man har duschat på kvällen och inte orkar klä på sig igen haha. Sen köpte vi lite lådor till skåpet och ljus som luktar kladdkaka, bullar och något annat (pannacotta?), bra för då kan man tända ljuset och låtsas att man varit duktig och bakat. Så köpte vi en fin lökskål som är finare i verkligheten, glittrar lite och passar till vårt fina fruktfat! Sen köpte vi lite kul på mataffären också. En sumo-konserv med mandarinklyftor (haha), en sumo-förpackning med tacokrydda, dipper, glass och så köpte Jimmy färdig sushi och ett kit för att göra det själv hemma. Själv tycker jag inte om sushi. Har visserligen aldrig smakat haha men det låter inte som något för mig iallafall ;)

Här är mandarinburken bredvid en i "normal" storlek haha. Det bästa är att jag enkelt skulle kunna smälla i mig den stora burken själv på en dag eller två!2 Kommentarer
1. sanddra

snyg blogg du har,, skulle fråga är det du som fixar din design ;) kram

2011-01-10 @ 17:26:08
URL: http://sandraaaaah.blogg.se/
2. Emelie

Åhh vad gott xD

2011-01-10 @ 19:16:24
URL: http://emelievanamnet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0