Nyår


Min bild, ingen googlad haha.

Idag här hemma är det en som mår bättre än den andra. Som tur var är det jag som är "en" även om jag hade önskat att den andra mådde lite bättre också ;) Fast det är ju självförvållat kanske.

Igår kom Eveline och Pekka hit en stund, och Johan och Linnea. Vi var här till elva kanske och sen åkte vi till Ilona och Alexander och var där till ett, halv två ungefär.. ganska kul men som vanligt var jag sämst på att dricka haha. Eller kanske bäst, beroende på hur man ser det.. idag är det nog bäst iaf;) Hela en och en halv cider klarade jag av under kvällen haha. Så började jag bli dödstrött när klockan var typ åtta. Julia 70 år liksom.. men det var ju iallafall bättre än förra året när vi gick hem innan tolvslaget och jag vaknade av smällarna klockan 00.00 när jag låg och sov. Kul tjej! haha.. men jaja, det var iallafall kul att träffa vissa som man aldrig ser nu för tiden!

Jimmy jobbar just nu och för någon timme sen kom jag hem från mamma där jag varit ett tag istället för att sitta här och stirra tills han slutar igen. Åt pizza där med, yum.

Nu ska jag kolla om det finns lite god frukt att skära upp! Hoppas ni hade en bra kväll igår oavsett vad ni gjorde och att året blir bra!

Och en sak till!! Lova inget ni inte kommer hålla ändå. Det är så fult att bryta löften ;)


0 Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0