Uppdatering

Nu har jag inte skrivit ett riktigt inlägg på flera dagar tror jag.

I torsdags var vi i Säfsen iallafall. Det gick väl bra förutom att jag typ direkt åkte in på en sån där liten stig i skogen, det gick lite för snabbt och var lite för många och för djupa gupp. Så till slut drog jag omkull mig mitt i skogen i ett litet hål, tappade skidorna och kunde först inte ens resa mig upp för jag trodde jag brutit benet vid knät hahaha. Men det hade jag inte, fast fick inte på mig skidorna igen så jag fick gå ut med dom i varsin hand.... och dagen efteråt hade jag träningsvärk i magen och tuttmuskelerna (?).

I fredags vet jag inte vad jag gjorde..  inte så mycket förutom att Eveline kom hit och slingade mitt hår. Älskar när man sitter och kollar sig själv i spegeln i typ en timme när man har den där blöjan på huvudet och så sticker det upp lite hårfjun här och där, så jävla fult haha. Men det blev bra iallafall. Har ingen bild på håret än men kan fixa sen.. kanske..

Igår var det Nelly high heels i Örebro! Det var kuuul förutom att jag kände mig typ som den fula ankungen (eller lantisen hehe) bland Mathilda, Lisa och Anni haha. Men tiden bara flög förbi tyckte jag, var där från 17 och sen åkte jag hem runt 00. Åt hamburgarmeny 2 gånger på mindre än 5 timmar haha..

Tog typ två bilder på hela kvällen igår! På riktigt alltså haha. Jag lägger ev upp bilder på allt senare. Så kanske jag lånar någon av de andra om de lägger upp :)


1 Kommentarer
1. Mathilda

meeennne julia!!!!!!! hur kunde du känna så?? du är galen. och fin! puss

2011-01-30 @ 11:49:20
URL: http://thejuicydetails.blogg.se/

Kommentera inlägget här:
Tänk på att det är skillnad på att kritisera och att kränka.
Jag tar bort dina elakheter och godkänner inga reklamkommentarer.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0